Hoi, Turku! Onko aika vierailla pyöräkorjaamolla?

Kun pyöräsi kaipaa huoltoa tai korjausta, me autamme! Meiltä saat kätevästi kaikki pyörien sekä sähköpyörien huolto- ja korjaustyöt. Voit vierailla Fillaritalli-korjaamollamme Turun Itäharjulla tai kutsua meidät huoltokeikalle kotipihallesi Turkuun tai lähikuntiin.

Me hanskaamme vuosien ammattitaidolla pyörän toimintojen tarkistuksen, pyörän puhdistuksen, pinnojen kiristyksen, vanteiden rihtaamisen, vaihteiden ja jarrujen säätämisen ja vaihdon, voimansiirron puhdistamisen ja rasvaamisen, vaijereiden voitelun, tarvittavien osien vaihdon, rengaspaineiden tarkastuksen sekä renkaiden vaihdon.

Huollamme pyöriä ympäri vuoden Turun Itäharjulla sijaitsevalla korjaamollamme sekä keväästä syksyyn myös kotikäynneillä asiakkaidemme kotipihoissa. Lisäksi kesäisin voit bongata pop up -korjaamomme Turun Kirjastosillan kupeesta.     

Lue ajankohtaiset kuulumisemme Facebook-sivultamme >>

Koska kannattaa vierailla pyöräkorjaamolla?

Pyörän huoltamisen ensisijainen tehtävä on taata turvalliset ja mukavat ajokilometrit. Siksi pyöräkorjaamolle kannattaa suunnata muutoinkin kuin vain silloin, jos pyörässä on jokin rikkinäinen osa. Säännöllisellä huollolla voidaan ennaltaehkäistä pyörän ja sen komponenttien hajoamista, pidentää pyörän käyttöikää sekä välttyä vaaratilanteilta ja yllättäviltä kuluilta.

Pyörä kannattaa siis huoltaa ainakin kerran vuodessa ­– runsailla ajokilometreillä useamminkin. Suosittelemme ajoittamaan vuosihuollon syksylle. Kesän ja syksyn aikana pyörään tarttunut lika ja kura voivat talven mittaan ruostuttaa pyörää tai jopa hajottaa sen herkkiä osia. Kaiken lisäksi huoltamalla pyörän jo syksyllä, vältyt kevään huoltoruuhkilta ja pääset hyppäämään pyörän selkään heti, kun kevät sulattaa kadut!

Toki käsistään kätevä pyöräilijä voi huoltaa pyöränsä myös itse. Suosittelemme tässäkin tapauksessa käyttämään pyörän säännöllisin väliajoin pyörähuollon ammattilaisilla – oman turvallisuutesi takaamiseksi. Jos tarvitset pyörääsi uusia osia, vieraile korjaamollamme tutustumassa kattavaan varaosatarjontaamme.

Tutustu hinnastoomme >>

Näin tuot fillarisi huoltoon pyöräkorjaamollemme

Voit varata ajan korjaamollemme tämän sivun alalaidasta aukeavalla ajanvarauksella. Oranssi värikoodi ajanvarauskalenterissamme kertoo, että kyseisen päivän nettiajanvaraus on päättynyt mutta voit yhä varata ajan soittamalla korjaamollemme. Käytä ajanvarauslomaketta myös kotikäynnin varaamiseen valitsemalla ajanvarauksen aluksi palveluksi kotikäynti.   

Kun olet varannut ajan pyörähuoltoon korjaamollemme, tuothan pyöräsi meille viimeistään huoltopäivän aamuna kello 11 mennessä. Voit tuoda pyörän korjaamolle jo huoltoa edeltävänä päivänä. Huollon valmistumisen jälkeen säilytämme fillariasi maksutta korjaamollamme viisi arkipäivää.

Pieniin ja käden käänteessä onnistuviin huoltotoimenpiteisiin, kuten renkaan vaihtoon tai jarrujen kiristykseen voit tuoda pyöräsi korjaamollemme myös ilman ajanvarausta.

Varaa aika pyörähuoltoon >>