TalLiporukka

Meillä Fillaritallilla työskentelee kokeneita pyörähuollon ammattilaisia. Täydennämme ja päivitämme osaamistamme jatkuvasti. Olemme Shimanon ja Boschin sertifioitu sähköpyörien huoltoliike.

Mikko - pyöräilijä henkeen ja vereen

Koko ikäni olen pyöräilyä harrastanut jossain määrin. Pikkupoikana korjaillut fillareita ja hyppinyt soramontuilla. Vauhti kasvoi syödessä ja aloin kilpailemaan alamäkipyöräilyä. Siitä sitten alkoi kilpaura, joka on kestänyt jo reippaan kymmenen vuotta. Amatööritasolla kuitenkin.

Palo polkupyöriin on kasvanut ajan myötä. Ensimmäisen ”oikean” työpaikan sain pyöräalalta 12-vuotta sitten ja pois pääsystä ei ole tietoakaan.

Pyöriä on ollut jos jonkinlaista. Uutta, romua, itserakennettua. Ainoa asia mikä on pysynyt samana, niin kotona on aina tullut sanomista ja kun uusi pyörä on löytynyt tallista.

Haaveenani on aina ollut Suomen pyörämaailman vieminen eteenpäin. Kovasti täällä pyöräily kasvaa. Sitä kautta ihmiset ovat alkaneet ymmärtämään myös pyörien päälle ja hankkivat parempia pyöriä ja myös pitävät niistä huolta. Suunta on erittäin hyvä!

Jan - For the best work-live balance “ride a bike”!

What brings a German to Finland, of course, love. I emigrated to Finland in 2006 and my love for family, people and nature has never let me go back.

Unfortunately, I was not able to carry out my profession in the health sector because the legal requirements are simply missing in Finland.

I had to change gear, so I made my hobby my job. Fixing and riding cycles! Officially I am repairing and selling bicycles over 10 years and it will be definitely another 10 years.

But I am working on two-wheelers since my childhood, it is great to repair something so that it can be used again afterwards

Atte - SM-tason fillaroija

Pyöräalalta mulla on kahdeksan vuoden kokemus ja harrastusteni kautta vielä pidempi.

Erikoisosaamistani on ehdottomasti maastopyörien huolto kilpailutaustani vuoksi.

Olen kilpaillut SM-tasolla alamäkipyöräilyssä ja maastopyöräendurossa jo vaahtosammuttimen mittaisesta asti.

Olli - Vahvistus Etelä-Pohjanmaalta

Mä oon pitkän linjan pyäräiliä Etelä-Pohjanmaalta.

Olen ammatiltani puuseppä ja sähkömiäs, joten kärentairot ja ongelmien ratkaasu onnistuu.

Pyärien kanssa olen touhannu koko ikäni, ja palakkaa oon saanu siitä aika reilusti jo yli 10 vuatta. Tallista löytyy mtb:stä laatikkopyärään ja kaikkea siltä väliltä.