Haussa Turun kätevin pyörähuolto? Me ilmoittaudumme!

Fillaritalli on Turun kätevin pyörähuolto, koska olemme siellä missä sinä olet. Tuo pyöräsi meille, kutsu meidät kotikäynnille tai piipahda kesäaikaan pop up -korjaamollamme Kirjastosillan kupeessa. Pyörän huoltaminen Turussa ei ole koskaan ennen ollut näin vaivatonta!

Meidän filosofiamme on seuraavanlainen: jotta mahdollisimman moni pyöräilisi mahdollisimman paljon, pyörän kunnossa pitämisen on oltava mahdollisimman helppoa. Pyörän säännöllisellä huollolla pidennät pyörän käyttöikää ja varmistat itsellesi ja perheesi muille fillaroitsijoille turvalliset ajokilometrit.

Tuo pyöräsi meille huoltoon tai kutsu meidät luoksesi

Fillaritalli-pyöräkorjaamomme sijaitsee Turun Itäharjulla. Voit ajaa tai kuskata pyöräsi meille huoltoon ympäri vuoden. Varaathan kuitenkin ajan ennen kuin ilmestyt korjaamollemme, niin ehdimme varmasti huoltaa pyöräsi silloin, kun tuot sen meille. Pieniin ja käden käänteessä onnistuviin huoltotoimenpiteisiin, kuten renkaan vaihtoon tai jarrujen kiristykseen voit tuoda pyöräsi korjaamollemme myös ilman ajanvarausta.

Tiedämme, että monesti pyörähuolto jää tekemättä ajan puutteen takia. Toisaalta pyörän vieminen huoltoon on saattaa olla hankalaa, koska kotona ei ole autoa millä pyörän saisi kuljetettua tai koska fillari on päässyt jo niin heikkoon kuntoon, ettei sillä enää pysty ajamaan. Mielestämme nämä seikat eivät saa olla esteitä ajokkisi huoltamiseen, joten siksi teemme myös kotikäyntejä!

Voit kutsua meidät visiitille, jolloin huollamme pyöräsi kotipihassasi, tai voit pyytää meitä noutamaan pyöräsi korjaamollemme. Kotikäyntiemme edellytyksenä on, että kohteessa on vähintään kaksi huollettavaa pyörää. Teemme kotikäyntejä säiden salliessa maaliskuulta lokakuulle.

Pyörän huoltoa

Huollamme pyöräsi Turussa ja lähialueella

Kiinnostuitko kätevästä pyörähuollostamme, mutta et asu Turussa? Ei hätää, nimittäin teemme kotikäyntejä 25 kilometrin säteellä Turun keskustasta. Myös pyörän nouto huoltoon on mahdollinen ja sovittavissa tapauskohtaisesti. Mitä useamman pyörän huollat kerralla, sitä suuremman määräalennuksen sinulle tarjoamme. Voit tutustua hinnastoomme täällä.

Jos asut kävely- tai pyöräilymatkan päässä Turun keskustasta, saatat myös innostua ainutlaatuisesta pop up -korjaamostamme. Pystytämme sen kesäisin Aurajoen rantaan, Kirjastosillan kupeeseen. Mikäs sen kätevämpää, kuin huoltaa pyörä päivittäisellä reitilläsi!

Voit taluttaa tai polkaista pyöräsi pop upillemme, niin huollamme sen samalla, kun sinä nautit kahvihetkestä tai hoidat askareitasi keskustassa. Ilmoitamme pop up -korjaamomme aukioloajat Facebook– ja Instagram-tileillämme, joten nappaa somekanavamme seurantaan, niin tiedät, milloin olemme jokirannassa.

Sähköpyörän huoltoa

Näin lähellä Turun keskustaa